Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
POZOR SÚŤAŽ! Vyhrajte Depeche mode - Delta Machine
Zdielať na
Hudba

POZOR SÚŤAŽ! Vyhrajte Depeche mode - Delta Machine

Skalní depešáci už odpočítavajú nie dni, nie hodiny, ale minúty do momentu, keď to v Bratislave vypukne. Na futbalom štadióne sa totiž po troch rokoch opäť rozoznejú piesne kultovej kapely Depeche mode.

Turné pri príležitosti vydania albumu s názvom Delta machine má zastávku aj v Bratislave. Na tlačovej konferencii začiatkom tohto roka depešáci prezradili aj to, že na koncertoch budú hrať nové aj staré piesne, takže na svoje si prídu všetci fanúšikovia. Tí verní už istotne majú album Delta Machine doma. Tí čo ho nemajú nájdu ukážky z neho v priloženom videu.

V poradí trinásty štúdiový album je krásny, melodický a presne taký temný ako má byť. Blues a elektro namiešali depešáci tak bravúrne, až z toho mrazí. Neveselé texty iba podfarbujú emóciu, ktorá hudba vyvoláva, ni napriek tomu všetkému, album nie je depresívny.

Po tridsiatich rokoch na scéne by bolo asi smrteľným hriechom takýto album pokaziť. Nenájdete na ňom jedinú chybičku. Niektorí ho dokonca prirovnávajú k albumu Violator, ktorý patril k vrcholným dielam Depeche mode. Podľa nás je novší, modernejší a možno aj údernejší.

Skladby nie len z tohto albumu odznejú aj na sobotnom koncerte Depeche mode. Ešte skôr, ako sa páni muzikanti postavia na pódium, publikum im dostanú do varu dve slovenské produkcie - Katarína Knechtová, ktorá na poslednom albume pracovala s jedným z členov Depeche mode a skupina Lavagance, ktorú si dave Gahan vraj vyžiadal osobne.

Tento album môžete vyhrať. Zapojte sa do súťaže na našom FB profile.

Track list:

1. Welcome To My World
2. Angel
3. Heaven
4. Secret To The End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch / Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye

Druhé CD v deluxe edícii:
1. Long Time Lie
2. Happens All The Time
3. Always
4. All That's Mine

Vydáva Sony.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie