Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Toto je 5 najlepších koncertov na Slovensku
Zdielať na
Hudba

Toto je 5 najlepších koncertov na Slovensku

Po rokoch sme sa konečne dočkali, že svetové hviezdy objavili na mape Slovensko. Milovníci koncertov si môžu momentálne vyberať z mien, za ktorými sme kedysi museli precestovať stovky kilometrov. Zostavili sme pre Vás rebríček piatich najlepších koncertov svetových hviezd na Slovensku za posledných päť rokov.

Na piatom mieste sa podľa nás umiestnila dnes už neexistujúca dievčenská skupina Pussycat dolls. Šestica sexy slečien pod vedením Nicolle Scherzinger rozpálili v roku 2009 Bratislavu. Štvrté miesto sme v našom rebríčku prisúdili Leonardovi Cohenovi. Starý pán navštívil Bratislavu dva roky po sebe a každý jeho koncert bol beznádejne vypredaný.

Bronzovú medailu by si z tejto koncertnej súťaže odniesol Sting. Pýtate sa prečo? Na Slovensku koncertoval už viackrát a zakaždým prišiel s novým programom, ktorý návštevníkom koncertu vyrážal dych.

Druhé miesto získava popová diva Beyonce! Koncert, ktorý iba pred pár týždňami odohrala v Bratislave naozaj stál za to. Špičková svetelná a zvuková šou, do poslednej sekundy premyslený program a výkon, ktorý Beyncé podala na pódiu si zaslúži veľký obdiv. Nečudo, že vstupenky na koncert sa vypredali za pár minút!

Víťazom sa stáva... skupina Depeche Mode. O tom, že táto kultová kapela miluje Slovensko niet pochýb. Ich dva predchádzajúce koncerty lámali rekordy v počte návštevníkov a podobný úkaz sa očakáva aj tento rok.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie