Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčku Molnárovú (47) poriadne potrápili zuby
Zdielať na
Hudba

Speváčku Molnárovú (47) poriadne potrápili zuby

Speváčka Marcela Molnárová vie čo je to vytrpieť si u zubára. Zubár jej vytrhol už tri zuby a z jedného sa jej odštiepilo práve počas spievania.

Marcela zažila poriadne trampoty so zubami! Nielenže jej tri zuby vytrhli, ale jej ich aj vŕtali a robili s nimi kadejaké nepríjemné veci. "Dokonca som dopadla tak, že mi vytrhoval tak, že mi ho vypáčovali, že to bolelo, resekciu mi robili, mala som zápal trojklanného nervu, čiže tie zápaly som tuto v tej dutine mala," hovorí.

A toto všetko si odtrpela napriek tomu, že o svoj zubný chrup sa vzorne stará a poctivo si ho umýva! "Pred raňajkami určite, po raňajkách určite, potom počas dňa, keď idem do mesta a večer určite," dodáva speváčka.

Ono, gény sú gény, a rodičia úspešnej speváčky nemali so zúbkami na ružiach ustlané. Aktuálne má Marcela so zubami aký- taký pokoj. Lenže ani to nezaručuje, že zuby nezačnú štrajkovať opäť. Hlavne, keď vám ich niekto vyrazí.

"Som zažila aj to,že som mala zlomený zub, to sa mi stalo na javisku počas spievania, pretože jeden kolega prišiel, niečo sme sa rýchlo museli dohodnúť čo povieme a ďalšia účinkujúca si mala zobrať môj mikrofón z ruky a zobrala ho tak nešťastne, že s tým kovovým ma udrela do zuba, že sa mi odštiepilo," povedala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie