Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Milenec Ivety Bartošovej (47) napadol fanúšikov!
Zdielať na
Hudba

Milenec Ivety Bartošovej (47) napadol fanúšikov!

Zdroj: ISIFA

Zdá sa, že Ivete Bartošovej (46) príde aj o zvyšok fanúšikov. A to vďaka prístupu jej milenca Josefa Rychtářa. Robil totiž poriadky na jednom z koncertov speváčky. Ten zorganizovali v miestnej krčme v Lipanoch pri Prahe. Informáciu priniesol denník Blesk.

Mužovi sa údajne nepozdávala dvojica pri barovom pulte. A tak neváhal zakročiť. Dievča napadol tak, že jej zranil ruku, chlapík obišiel so slovnými vyhrážkami.

"Je to šialenec. Nič sme mu neurobili, len sme stáli pri bare s pohármi v ruke," tvrdila napadnutá dvojica.

S Rychtářom sa Bartošová pozná už viac ako 15 rokov. Povestná iskra preskočila až vtedy, keď začala navštevovať jeho rodinu. "Zistila som, že je všetko inak, že každý žije úplne zvlášť, každý v inom domčeku. A tam nejako začala vznikať láska. Zamilovali sme sa, sme spolu a sme šťastní," povedala v jednom z rozhovorov.

Iveta Bartošová začala so ženatým Josefom Rychtářom chodiť vtedy, keď stroskotal jej vzťah s talianskym priateľom Domenicom Martuccim. Predtým bola speváčka vydatá za Jiřího Pomejeho, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Bartošová má 16-ročného syna Artura, ktorý je od septembra 2011 natrvalo zverený do opatery jeho otca Ladislava Štaidla. Dôvodom je fakt, že rodáčka z Čeladnej sa o syna nedokázala starať.

Speváčka musela podstúpiť operáciu ramena, po ktorej mala veľké bolesti. Bartošová sa okrem toho v minulosti niekoľkokrát liečila z úzkostných stavov i závislosti od alkoholu či liekov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie