Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdička Mirgová (21) stavila na horúce scény
Zdielať na
Hudba

Hviezdička Mirgová (21) stavila na horúce scény

Niekedy vie láska poriadne narobiť problémy. Svoje o tom vie aj speváčka Dominika Mirgová. Jednu zo scén klipu trochu nerozdýchal priateľ hlavnej protagonistky.

"Stala sa nám taká jedna mala vec pri točení videoklipu. Sú tam také trošku horúce scény v sprche, kde bola vlastne moja kamarátka s kamarátom, ale oni sa vôbec nepoznali," hovorí speváčka. Nevadí, že sa nepoznali. Na kamere to tak totiž vôbec nevyzerá. A tak sa stalo to, že tieto horúce scény spôsobili oheň na streche.

"Tá kamarátka má frajera a ako každý jeden frajer, aj on je trošku žiarlivý," opisuje ďalej. A tak si mladý muž  myslel niečo čo si myslieť nemal. Zábery, ktoré dvojica figurantov hrala pri všetkej počestnosti len pre efekt, sa polovičke krásnej slečny len ťažko prehĺtali.

"Jej frajer mi písal, že prečo sa toto stalo a preto to takto vyzerá, a potom mi volala tá kamoška, že to už je v pohode, že skoro sme sa síce pohádali do smrti ale že už je dobre a dokonca ju aj požiadal o ruku," dodáva Mirgová.

Vidíte a takto sa to robí, milé slečny. Trošku sprchy, zopár efektov, 5 minút s cudzím chlapom, plus dve hodiny riadnej vadenice a "vualá" snúbenec je na svete!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie