Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Moderátor KRIMI Farkašovský (33) číta Bibliu
Zdielať na
Hudba

Moderátor KRIMI Farkašovský (33) číta Bibliu

Jedno talianske príslovie hovorí, niet horšieho zlodeja než zlá kniha. Prinášame vám zopár horúcich tipov na dobrú knihu. Týmito kúskami si spestríte sobotné večery, tvrdia naši moderátori.

"Ja mám rád všetky knihy od Stevena Kinga," hovorí moderátor Novín Jano Mečiar. "Ja mám rád májovky a Malého princa," hovorí zase moderátor KRIMI Michal Farkašovský. Do zoznamu top kníh by zaradil knihu s veľkým K.

"Biblia," dodáva Farkašovský. "To ja nie, ani som ju nečítala a to mám aj birmovku," priznáva Michalova kolegyňa Monika Bruteničová. Monika ako jediná zástupkyňa nežného pohlavia v našej knižnej ankete, má tiež takú, ktorú by spomedzi svojich top posunula do zoznamu: Treba si určite prečítať.

"Posolstvo od protinožcov," dodáva. Ivan Janda knihy tiež miluje. Má rád všetko a ako nám prezradil, zanechal po sebe už zopár knižníc. "Mám veľmi rád literatúru faktu," tvrdí. Šporťák Peter Hollý číta stále.

Musí. Pretože podobne ako jeho kolegovia nielenže chce, ale aj si to vyžaduje jeho práca. "Ja mám rád Dominika Dána," prezradil.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie