Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Katy Perry (28) je diablovo dieťa, tvrdí jej otec. Pre toto
Zdielať na
Hudba

Katy Perry (28) je diablovo dieťa, tvrdí jej otec. Pre toto

Zdroj: ISIFA

Otec americkej speváčky Katy Perry je pastorom kresťanského pentekostálneho hnutia. Počas omše podľa denníka The Sun svoju dcéru nazval "diablovým dieťaťom". A aby sa ukázal ako správny otec, veriacich vyzval, aby sa za slávnu speváčku modlili...

Omša sa mala podľa denníka konať v kalifornskom meste Santa Fe Springs a údajne má odtiaľ aj záznam. "Pýtajú sa ma, ako môžem kázať, keď mám dcéru, ktorá spievala o tom, že pobozkala iné dievča. Bol som na jej koncerte, kde bolo 20 tisíc ľudí. Vyzeralo to tam takmer ako v kostole. Stál som tam a plakal a plakal. Milujú a zbožňujú nesprávnu vec," vyhlásil otec Keith Hudson.

So svojou manželkou momentálne káže v rôznych amerických kostoloch a veriacich v Santa Fe Springs vyzval, aby sa za jeho dcéru modlili.

Rodáčku z Kalifornie preslávila pieseň I Kissed a Girl z úspešného albumu One of the Boys (2008) už v roku 2008. Po ňom nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls, Firework, Teenage Dream, atď.

Perry sa venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) i Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Exmanželka komika Russella Branda tiež hosťovala v seriáli Ako som spoznal vašu mamu a predstavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me o jej kariére a osobnom živote. Vlani v septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie