Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nela Pocisková (22) v kútiku duše Jana stále miluje!
Zdielať na
Hudba

Nela Pocisková (22) v kútiku duše Jana stále miluje!

Nele Pociskovej sa celkom darí. Jej vzťah s Jánom Ďurovčíkom je už minulosťou a tak si slobodu užíva plnými dúškami. No a čo nám povedala Nela o svojom bývalom? Vraj je pre ňu stále tým najlepším!

"Opäť som si potvrdila, že Jano je jeden z najlepších režisérov, s akými som spolupracovala, ak nie najlepší," vraví Nela Pocisková o svojom bývalom. 

Takto hovorí o svojom ex herečka. Rozpad ich niekoľkoročného vzťahu prišiel práve v čase skúšok muzikálu, no napriek tomu ostali priateľmi a Ďurovčík sa stále stará o jej kariéru. "Jano je úžasný človek," vraví ďalej herečka.

Aby zo seba striasla smútok z rozchodu, vrhla sa do práce. Muzikál, seriál a aj spevácka kariéra sú teraz na prvom mieste. "Koľkokrát ja som doma a rozmýšľam, či to všetko má zmysel," vraví.

No svoju prácu miluje a vzdať sa jej nechce. Dokonca vyvracia aj fámy o tom, že nezvláda to, čo si na seba naložila. Dokonca, v porovnaní s obyčajnými smrteľníkmi sa Nela občas cíti ako flákačka.

"Ľudia, ktorí chodia od rána do poobedia do štvrtej do roboty, majú ťažšiu robotu ako ja, pretože niekedy mám voľno, môžem si povedať kedy toto a toto," vraví.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie