Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Richard Müller (51) si uvedomuje, že už nie je najmladší
Zdielať na
Hudba

Richard Müller (51) si uvedomuje, že už nie je najmladší

Je to už viac ako rok, čo sa spevákovi Richardovi Mullerovi a jeho partnerke narodil syn Markus. Rišo patrí k osobnostiam slovenského šoubiznisu, prísne si stráži svoje súkromie, a preto pochopiteľne malého synčeka pred médiami ukrýva. Pred nami svoje súkromie predsa len trošku poodhalil.

V Rišovom živote sa za posledné mesiace toho udialo dosť. Richarda v poslednom období neteší len krásne slnečné počasie, ale aj jeho malýsyn Markus. Robí totiž veľké pokroky! "Nastúpilo to obdobie, o ktorom mi všetci hovorili - veď počkaj, keď začne chodiť," vraví spevák.

Kamaráti a známi Richarda pred týmto obdobím vývinu dieťaťa varovali, no on... "Ja som stále vzdychal, nech už chodí, nech už chodí," vraví. No a teraz to prišlo!

 Prvé krôčiky malého dieťaťa sú vždy veľká sláva. Po pravde, teraz by bol možno Richard radšej, kedy malý Markus aspoň chvíľku obsedel. "Pravidelne mnohé dni trávim tým, že chodím za tým metrovým zázrakom a zatváram všetky zásuvky, ktoré sa otvárajú a beriem mu z ruky všetky veci, ktoré by tam nemali byť, lebo by ho mohli nejak ohroziť," vraví Rišo.

Napriek zhonu a neustáleho kontrolovania malej ratolesti  sa Richard zo syna veľmi teší. "Áno, je to krásne, ale relatívne náročné pre staršieho otca v mojom veku," priznáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie