Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
ZÁZNAM. Koncert Beyoncé (31) v Bratislave. Svetová šou...
Zdielať na
Hudba

ZÁZNAM. Koncert Beyoncé (31) v Bratislave. Svetová šou...

Zakázali fotoaparáty, zakázali kamery. Koncert popovej divy Beyoncé, ktorá sa v piatok predstavila slovenskému publiku bol prísne strážený a monitorovaný. My vám napriek tomu ukážeme, čo táto energická žena predviedla na pódiu.

Viac ako hodinu si musel vypredaný zimný štadión počkať, kým sa beyoncé Knowles, alias Mrs. Carter objavila na pódiu. No už len jej príchod stál za to.

Obrovská svetelná šou, ktorá sprevádza toto turné rozžiarila zatemnený štadión ako na pravé poludnie. Jedinečné videoprojekcie uvádzali jednotlivé skladby a poskytovali speváčke čas potrebný na prezliekanie kostýmov. Tých za tento koncert vystriedala desať!

Na pódiu ju sprevádzali štyri sexy tanečnice a Beyoncé bez problémov tancovala spolu s nimi. Zároveň dokázala podať vskutku špičkový spevácky výkon. 

Jedným z vrcholov koncertu bol jej prelet z jedného pódia na druhé. Na menšom pódiu si spolu s fanúšikmi zaspievala niekoľko svojich hitov a potom sa bez strachu vrátila uličkou vytvorenou medzi dvoma stranami hľadiska.

Jeden veľký hit striedal druhý a speváčka pôsobila akoby stále nemala dosť. Z jej tváre sa dala čítať radosť a spokojnosť s odozvou, ktorú jej slovenské publikum dávalo. Nečudo, Mrs. Carter ukázala Bratislave, ako má vyzerať svetová šou.

V priloženom videu nájdete exkluzívnych 17 minút záznamu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie