Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
EXKLUZÍVNE: Beyoncé (31) je v Bratislave! Takto vyzerá štadión
Zdielať na
Hudba

EXKLUZÍVNE: Beyoncé (31) je v Bratislave! Takto vyzerá štadión

Spevácka diva Beyoncé dnes priletela do Bratislavy. Súkromné lietadlo pristálo na bratislavskom letisku o druhej hodine popoludní a speváčka si to hneď namierila na zimný štadión, kde večer odspieva svoj koncert.

Viac ako 150-členný štáb, ktorý speváčku sprevádza na turné, prišiel do Bratislavy už vo štvrtok popoludní a podvečer. Niekoľko autobusov a dvadsaťpäť kamiónov priviezlo techniku a tých, ktorí urobia šou veľkolepou. Beyoncé je na turné iba krátko - bratislavský koncert je tretí v poradí, no už teraz žne veľký úspech.

Fanúšikovia čakajú na začiatok dnešného koncertu už od štvrtka. Pred zimným štadiónom doslova kempujú hlúčiky mladých ľudí, ktorí sa nevedia svojej obľúbenkyne dočkať. Prichádzajú z blízka i z ďaleka a stretli sme medzi nimi aj Čechov.

Nám sa podarilo získať exkluzívne zábery zvnútra zimného štadióna, kde ešte v týchto chvíľach prebiehajú prípravy na večerný koncert. Stavanie pódia, vešanie ozvučenia a osvetlenia za pomoci 45 horolezcov začalo už vo štvrtok večer a práce vraj skončia tesne pred začiatkom koncertu. Z neoficiálnych zdrojov sme sa dozvedeli aj to, že jeden z pracovníkov sa vo štvrtok dokonca zranil a musela po neho prísť sanitka.

Koncert aj celý pobyt Beyoncé na Slovensku sprevádzajú silné bezpečnostné opatrenia. Nám sa napriek tomu podarilo zastihnúť ju pri prílete. Ak chcete vidieť, ako vyzerala speváčka tesne po prílete, pozrite si dnes večer o 20:00 TopStar na televízii WAU. Dozviete sa aj zaujímavé detaily a čo speváčka vyviedla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie