Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
RECENZIA. Ego - Žijeme len raz mixtape
Zdielať na
Hudba

RECENZIA. Ego - Žijeme len raz mixtape

Singel Žijeme len raz od Ega minulý rok prevalcoval asi všetko. Raper sa okrem mediálneho úspechu môže pýšiť aj niekoľkými cenami. Singel konečne vyšiel aj na nosiči a spolu s ním aj niekoľko ďalších Egových počinov.

Ego a Rytmus začínali spolu v skupine Kontrafakt. Keď sa po čase Rytmus vybral na sólovú cestu, po Egovi akoby sa zľahla zem. Až minulý rok prevalcoval hitparády singlom Žijeme len raz. Rovnaký názov nesie aj jeho album, resp. mixtape, ktorý pre svojich fanúšikov pripravil.

Okrem spomínaného titulného singla na ňom nájdete aj osem ďalších skladieb.Na tých s ním spolupracovali Rytmus, Tomi Popovič, Robert Burian, Maiky Beatz a ďalší slovenskí umelci.

Tento mixtape má byť akousi ochutnávkou pred kompletným, zbrusu novým albumom, ktorý vraj Ego pripravuje. Vo svojej tvorbe sa odklonil od hip-hopu a stal sa akýmsi slovenským Flo-ridom. A podľa úspechu singla Žijeme len raz sa vybral dobrým smerom.

Ukážky z nových ale i starších, ale prerobených skladieb, ktoré nájdete na tomto mixtape si môžete vypočuť v priloženom videu.

Vydáva EMI

Track list:

1.Žijeme Len Raz
2.Skús Ma Chápať
3.MISO & PATO - Pome Sa Zblázniť
4.Každý Deň feat. Tomi
5. Zdravím
6. SEXXXY feat. Tina
7.Noc Patrí Nám
8. Neprosím feat. David Steel
9.Dobré Časy

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie