Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Celeste Buckingham (17) zbiera jednu cenu za druhou
Zdielať na
Hudba

Speváčka Celeste Buckingham (17) zbiera jednu cenu za druhou

Pred mesiacom to bolo ocenenie Slávik, pred pár dňami si prevzala cenu OTO. Mladučká Celeste Buckingham exceluje na plnej čiare. Tesne po prevzatí ceny Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii Speváčka nám prezradila, ako to celé vlastne vníma.

Asi každé mladé dievča by chcelo žiť jej život. "Plní sa mi môj sen," hovorí sama Celeste. Pred dvoma rokmi to bolo dievča, ktoré sa zjavilo v speváckej súťaži a dnes... ? Vždy keď priletí na Slovensko, odnáša si do Ameriky, kde žije so svojimi rodičmi ďalšiu cenu.

"Toto som vždy chcela... spievam odkedy som sa narodila a vidieť, že ľuďom sa to páči, to mi tisne slzy do očí," úprimne sa teší zo svojho úspechu Celeste.

Mohlo by sa zdať, že takto mladé dievča nemôže ustáť slávu, ktorú teraz má. Nie je to však Celestin prípad. Vždy usmiata, ochotná, skromná speváčka možno ani sama neverí, kam sa jej až podarilo v slovenskom hudobnom priemysle dostať.

"Ja nechcem byť slávna a bohatá, nepotrebujem veľký dom," hovorí Celeste. Jej snom je iba spievať a robiť radosť sebe a ostatným.

Nedalo nám a opýtali sme sa jej, či jej úspech, ktorý už nepochybne má, minimálne na Slovensku, priniesol nejaké to bohatstvo. Čo odpovedala, to sa dozviete vo videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie