Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beyonce (31) začne turné na Slovensku. Toto je jej plán
Zdielať na
Hudba

Beyonce (31) začne turné na Slovensku. Toto je jej plán

Svetová spevácka diva Beyonce už o pár týždňov zavíta na Slovensko. Vstupenky na jej koncert boli vypredané v priebehu pár minút a fanúšikovia sú ochotní zaplatiť takmer čokoľvek, aby sa na koncert dostali. My vieme, čo asi pani Carterová pre Slovákov chystá.

Začínala v dievčenskej skupine Destiny´s child, ktorá žala jeden úspech za druhým. Po pár rokoch úspešného pôsobenia na svetovej hudobnej scéne sa skupina rozpadla a každá z divčat sa pokúsila rozbehnúť vlastnú kariéru. Úspechy boli, no iba Beyonce sa podarilo udržať na scéne a valcovať hitparády dodnes.

Na svojom konte má päť sólových albumov a práve s turné k tomu poslednému, s názvom Mrs. Carter príde aj na Slovensko. "bol to ťažký boj, ale podarilo sa nám dostať ju sem," teší sa Jana Mudríková z organizátorskej agentúry.

Umelci jej formátu si často kladú podmienky, ktoré musia organizátori do bodky naplniť. Beyonce zatiaľ tie svoje neposlala. "Vieme zataiaľ iba toľko, že príde veľmi veľa techniky, veľa kamiónov," prezradila organizátorka. To napovedá, že speváčka pripravuje nadupanú bombastickú šou. Ostatne, čo iné by ste od hviezdy jej formátu očakávali?

Beyonce už vo svojich videoklipoch neraz dokázala, že spev a tanec má v krvi a tak sa dá tušiť, že aj na Bratislavskom koncerte sa predvedie v plnej paráde. O to skôr, že práve u nás sa jaj turné začína. "Na nás sa to bude všetko testovať," hovorí so smiechom Mudríková.

Čo ďalšie prezradila, to sa dozviete v priloženom videu a na aktuálne informácie sa môžete tešiť v relácii TopStar, ktorá od 15. apríla štartuje na televíznej stanici Wau.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie