Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
RECENZIA CD - INXS Kick 25
Zdielať na
Hudba

RECENZIA CD - INXS Kick 25

Fajnšmekri istotne nepohrdnú týmto albumom! Veď skupina INXS s lídrom Michaelom Hutchencom patrila v deväťdesiatych rokoch k výkvetu vtedajšej popmusic. Ich hity dodnes patria medzi špičku.

Pamätáte si na vypalováky "New Sensation", "Devil Inside", "Need You Tonight", "Never Tear Us Apart" či "Mystify"? Ak ste sa narodili na konci sedemdesiatych a začiatku osemdesiatych rokov, tak tieto piesne vás určite sprevádzali pubertou.

Kučeravý blondiak Michael spolu s kapelou lámali dievčenské srdcia a chalani sa na neho chceli podobať. Áno, vtedy bolo moderné, keď mali chlapi dlhé vlasy a dávali si na ne urobiť trvalú. Ale to už je dávno a dúfajme, že tento trend sa do módy nikdy nevráti.

Čo by sa však vrátiť mohlo, je melodika skupiny INXS, ktorá bola chytľavá, tanečná, spevavá, nákazlivá a dostávala sa poslucháčom pod kožu ľahšie ako zimný mráz. Žiaľ, dnes už ich hitovky v rádiách nehrávajú.

Našťastie, platinové albumy nikdy na dlho nezapadnú prachom a tak sa stalo, že pri príležitosti dvadsiateho piateho výročia vzniku kapely vyšiel album, na ktorom nájdete všetky hity tejto skupiny. Vydanie DELUXE obsahuje dve CD, pričom na druhom nájdete remixy, demonahrávky i nikdy nevydané skladby. Neveríte? Pustite si malú ochutnávku v priloženom videu.

Tracklist:

01. Guns in the Sky
02. New Sensation
03. Devil Inside
04. Need You Tonight
05. Mediate
06. The Loved One
07. Wild Life
08. Never Tear Us Apart
09. Mystify
10. Kick
11. Calling All Nations
12. Tiny Daggers

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Universal music

Zdielať na

Najčítanejšie