Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTOGALÉRIA. Tina Turner (73) najstaršou ženou na obálke Vogue
Zdielať na
Hudba

FOTOGALÉRIA. Tina Turner (73) najstaršou ženou na obálke Vogue

Spevácka hviezda Tina Turner sa stala najstaršou ženou na obálke magazínu Vogue. Sedemdesiattriročná speváčka sa objaví na titulke aprílového vydania nemeckej verzie časopisu. Zaujímavosťou je, že na titulke svetoznámeho magazínu bude vôbec po prvý raz v kariére. Tinu Turner pre túto príležitosť nafotila dvojica Claudia Knoepfel a Stefan Indlekofer.

O styling sa postarala Nicola Knels. Speváčka má na sebe modré šaty od Armaniho a výrazný červený rúž na ústach. Na obálke prekvapujúco nevidno jej slávne nohy.

Doteraz najstaršou ženou na obálke Vogue bola legendárna herečka Meryl Streep. Tá bola vlani na titulke americkej verzie časopisu vo veku 62 rokov.

Tina Turner, občianskym menom Anna Mae Bullock, svoju kariéru odštartovala v druhej polovici 50. rokov v kapele Kings of Rhythm. Z nej vzišla formácia Ike & Tina Turner Revue, v ktorej pôsobila s vtedajším manželom a vďaka ktorej sa preslávila.

Duo v roku 1991 zaradili do Rock'n'rollovej siene slávy. Speváčka má na svojom konte osem cien Grammy a na celom svete predala takmer 200 miliónov albumov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: ISIFA, mol, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie