Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Speváčka Mária Čírová (24): Priťahuje šťastie!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Mária Čírová (24): Priťahuje šťastie!

Zdroj: SITA

Je mladá, krásna, úspešná, milovaná a milujúca partnerka a mamička. Život Márie Čírovej je závideniahodný, teda, aspoň navonok. Zdá sa, že šťastie si ju veľmi obľúbilo. A ona sama to iba potvrdzuje!

Má všetko. Zdravie, lásku, úspech… Speváčka Mária Čírová si to veľmi dobre uvedomuje a o to viac si to váži. A viete komu za to môže ďakovať? Dátumu svojho narodenia!

“Narodila som sa 20.11. 1988. Bola vtedy nedeľa a mama vraví, že “nedelniatka” sú vraj šťastné deti,” hovorí jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok. Uvedomuje si však, že iba na tom, že sa narodila v nedeľu, staviať nemôže.

“Úspech môže dosiahnuť hocikto. Za všetkým je tvrdá práca, sebazaprenie,” tvrdí Mária a zároveň dodáva, že nie je typ, ktorý by sa každému so všetkým sťažoval, ale svoje prípadné prehry berie ako výzvy.

“Možno preto pôsobím na ľudí bezstarostne,” dodáva. O živote sa však hovorí, že je ako taká sinusoida. Človek je raz hore, raz dole. Nemá Mária strach z toho, že osud si raz za jej terajšie šťastie vypýta daň? “Ak by sa niečo stalo – čokoľvek, tak by som to jednoducho musela prijať. Všetko má svoj zmysel a posúva nás dopredu,” myslí si štíhla speváčka, ktorej je naozaj čo závidieť. Má slávu, má zdravé deti, po svojom boku partnera, s ktorým je šťastná… Čo viac si človek môže priať?

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!



Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie