Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spoveď Stevena Tylera (64): Prefetoval som milióny - no a čo??
Zdielať na
Hudba

Spoveď Stevena Tylera (64): Prefetoval som milióny - no a čo??

Steven Tyler nikdy nepatril medzi tých, čo by si dávali servítku pred ústa. Jednak ešte nikto nevymyslel dostatočne veľkú servítku na jeho superhubu, jednak je skrátka rebelom do poslednej kvapky krvi. Tentokrát otvorene priznal pravdu o drogách.

Frontman legendárneho Aerosmithu, Steven Tyler (64) je už skrátka taký - prežil život na hrane... (we´re livin on the edge... we´re living on the edge...). Na rozdiel od miliónov iných mal šťastie - drogy z neho spravili iba zle vyzerajúceho starca, no nezabili ho (čo by dali iní za to, keby mali jeho šťastie...).

V Stevenovom veku (naozaj sa nenechajte oklamať jeho zjavom, nemá ešte 90...) už je čas na bilancovanie a nevyhol sa tomu ani profesionálny rebel. V rozhovore pre austrálsku televíziu priznal, že za svoj život prefetoval celý majland.

Ono, v zásade hlavne reagoval na otázku, či je pravda, že v drogách utopil 20 miliónov dolárov. No a Stevie na to, že "néééé a kdežééé - takých 5 - 6 melónov je oveľa realistickejšie". Na skutočnom objeme peňazí však podľa Stevena nezáleží - jediné, čo je podľa neho dôležité je hudba, "ten úžasný jazyk, bla bla, blablabla".

Stevie dodal aj taký drobný bonmotík, že v zásade sa dá povedať, že vyšňupal polovicu Peru (xixixi :-( ). Nuž, zostáva len dúfať, že v jeho šľapajách nepôjdu tisíce ďalších mladých fetmenov. Škoda každého ľudského života...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie