Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ex Whitney Houston (†48) Bobby Brown (44) pôjde za mreže
Zdielať na
Hudba

Ex Whitney Houston (†48) Bobby Brown (44) pôjde za mreže

Zdroj: ISIFA

Amerického r'n'b speváka Bobbyho Browna v utorok pre alkohol za volantom odsúdili na 55 dní väzenia. Okrem toho dostal štvorročnú podmienku. Exmanžela zosnulej speváčky Whitney Houston policajti chytili 24. októbra 2012 v Kalifornii po tom, čo si všimli jeho podozrivú jazdu.

Keď ho zastavili, okamžite si všimli silný zápach alkoholu a speváka požiadali, aby vystúpil z auta a absolvoval dychovú skúšku. Pri nej sa ich podozrenie potvrdilo a preto Browna, ktorý nemal ani platný vodičský preukaz, zatkli.

Spevák mal rovnaké problémy už aj v marci, pričom v auguste preto musel absolvovať protialkoholické liečenie. Štyridsaťštyriročný Brown musí do väzenia nastúpiť do 20. marca. Po pobyte za mrežami musí navyše dokončiť 18-mesačné protialkoholické liečenie.

Bobby Brown, ktorý sa vlani v júni na Havaji oženil s Aliciou Etheredge, svoju kariéru začínal ako jeden zo spevákov popovej skupiny New Edition. Skupinu opustil v roku 1986 a odštartoval sólovú kariéru, pričom odvtedy vydal štúdiovky King of Stage (1986), Don't Be Cruel (1988), Bobby (1992), Forever (1997) a The Masterpiece (2012).

Prvý album nezaznamenal úspech, no s nahrávkou Don't Be Cruel sa dostal na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200 a práve z nej pochádza jeho najväčší hit My Prerogative. Na konte má jedno prestížne ocenenie Grammy.

Zviditeľnil sa však predovšetkým manželstvom s hviezdnou speváčkou Whitney Houston, pričom dodnes čelí obvineniam médií i jej blízkych, že to práve on ju naučil brať drogy, ktoré viedli k úpadku jej kariéry a nakoniec i smrti. Dvojica spolu vychovala 19-ročnú dcéru Bobbi Kristinu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie