Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Horkýže Slíže budú na turné hľadať talent!
Zdielať na
Hudba

Horkýže Slíže budú na turné hľadať talent!

Slovenská kapela Horkýže Slíže plánuje počas pripravovaného turné s názvom Horkýže Slíže hľadajú talent! Fanúšikovia budú mať možnosť na jednotlivých koncertoch účinkovať ako komparzisti v rôznych maskách. Kapela si ich bude vyberať pred samotnými koncertami. Uviedol to frontman kapely Peter "Kuko" Hrivňák.

Horkýže Slíže poňali turné k 20. výročiu pôsobenia na scéne ako talentovú šou a jednotlivé koncerty preto nazývajú kastingami. Práve z tohto dôvodu si do tohto projektu prizvali aj producenta a manažéra Jaroslava Slávika, ktorý sa stal známym predovšetkým ako porotca v súťaži Česko Slovensko má talent.

Jeden z členov kapely, Kuko, prezradil, že pódium na tomto turné bude pripomínať auto, aby tak korešpondovalo s obalom ich aktuálneho albumu St. Mary Huana Ganja (2012). Následne túto scénu predstavili a odohrali niekoľko skladieb.

Po Bratislave navštívia Horkýže Slíže aj Trenčín, Piešťany, Liptovský Mikuláš, Poprad, Košice, Martin, Dolný Kubín, Detvu, Topoľčany, Michalovce, Sabinov, Banskú Bystricu a Nitru. Okrem spomínaných skupín Slobodná Európa a Dilemma ich bude na koncertoch v Detve, Topoľčanoch, Michalovciach a Sabinove sprevádzať aj kapela BijouTerrier.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA, Alexandra Orviská 

Zdielať na

Najčítanejšie