Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Multifunkčný Thomas Puskailer (31). Na hudbu je ho škoda
Zdielať na
Hudba

Multifunkčný Thomas Puskailer (31). Na hudbu je ho škoda

Spevák Thomas Puskailer sa na slovenskej šoubizovej scéne ukazuje iba z času na čas. Väčšinou sa snaží upútať pozornosť svojou hudobnou produkciou, no na nedávnej módnej prehliadke ukázal aj iný talent.

Sympatický spevák s nádherným úsmevom sa nevzdáva a intenzívne pracuje na svojej popularite. Najnovšie do repertoára činností, ktoré je schopný robiť zaradil aj moderovanie.

"Bola to dneska pre mňa taká premiéra. Cítil som sa úplne v pohode," tešil sa zo svojho výkonu spevák a teraz už aj moderátor. My musíme uznať, že moderovanie módnej prehliadky mu naozaj išlo a bez väčších problémov zvládol aj improvizáciu priamo na mieste. "Na takejto akcii sa môže čokoľvek stať, napríklad to, že modelky ešte neboli pripravené, ale zvládli sme to," tešil sa Thomas.

Morálnou oporou pri jeho moderátorskej premiére mu bola manželka Abbey, ktorá ho samozrejme pochválila. Nie len za to, ako zvládol túto úlohu, ale aj za spevácky výkon, ktorým prehliadku oživil.

"Svedomito som sa na dnes pripravoval. Napísal som si celý scenár a naučil som sa ho rovnako, ako sa učím texty do divadla," prezradil spevák. Divadelná scéna je mu teraz veľmi blízka. Čaká ho premiéra divadelného predstavenia a tak musel výrazne zlepšiť aj svoju slovenčinu.

"Herecké repliky hovorím úplne bezchybne, ale takto, v bežnej reči, to je freestyle. Miešam slovenčinu s angličtinou." Počuť to bolo aj počas moderovania no jeho výkonu to dodalo šmrnc. Štúdiu slovenského jazyka sa venuje aj jeho manželka Abbey. Ako sa učí reč našej krajiny, to sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie