Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slávik 2012. Objavom roka som mal byť ja, tvrdí Martin Jakubec
Zdielať na
Hudba

Slávik 2012. Objavom roka som mal byť ja, tvrdí Martin Jakubec

Udeľovanie cien Slávik 2012, ktoré vysielala TV JOJ, poriadne rozprúdila krv v žilách údajného speváka a producenta Martina Jakubca. Podľa jeho vlastných slov ľudia osprosteli a objavom roka mal byť práve on!

"Nie, že by som chcel byť prvý, ale objav roka som mal byť ja! Robím tu jediný niečo pre zachovanie pôvodnej strednoprúdovej pop music ako aj ľudového žánru. Toľko peňazí vynakladám na rozvoj tejto kultúry a zachovanie totho žánru na trhu ako nikto. Inak by sa na skutočné hity dávno zabudlo. A hudobná obec osprostela. Však sa pozrite, čo púšťajú rádia a televízia do éteru," uviedol Jakubec pre portál aktuality.sk.

V hudobnej ankete Slávik 2012 triumfovali skupina DESmod, spevák Peter Cmorik a speváčka Tina. Dve ocenenia si odniesla skupina Peter Bič Project - v kategóriách Skokan roka a Rádioslávik. Kapela DESmod na čele so spevákom Kulym sa medzi skupinami presadila už po siedmy raz a zároveň získala Absolútneho Slávika za najvyšší počet hlasov.

Výsledky zverejnili v nedeľu večer na ceremoniáli v bratislavskej Inchebe, ktorý v priamom prenose odvysielala televízia Joj. Galavečer uvádzala dvojica Adonis Szabo a Igor Šrámek. Počas večera, ktorý niesol podtitul Intergalactic Music Awards, sa predviedli Celeste Buckingham, IMT Smile, Majk Spirit, Robert Burian, Peter Bič Project, Monkey Business či Billy Barman.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie