Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Raper Majk Spirit (28) má rád Mekyho Žbirku (60). Je to legenda, hovorí
Zdielať na
Hudba

Raper Majk Spirit (28) má rád Mekyho Žbirku (60). Je to legenda, hovorí

Minuloročný objav roka Majk spirit tento rok na odovzdávaní cien Slávik nebodoval. Napriek tomu divákom v sále i pri televíznych obrazovkách predviedol niekoľko skvelých vystúpení.

Možno nejakú cenu čakal, možno nie. Majk Spirit si vraj na ceny nepotrpí, no rád ukáže, že patrí k slovenskej hudobnej špičke. Jeho popularita je toho dôkazom. Hoci sa venuje hip-hopu, na galavečere Slávik ukázal, že ani pop music mu nie je vzdialená.

Spolu s inými hudobnými hviezdami vystúpil v čísle, ktoré bolo poctou Mekymu Žbirkovi. "Rozmýšľal som, ako to urobiť a myslím, že sa to celkom vydarilo," prezradil Spirit. Dozvedeli sme sa aj to, že piesne ekyho Žbirku má rád a preto vôbec neváhal, keď dostal ponuku zaspievať si v spomínanom čísle.

Sólovú kariéru zavesí pre tento rok Spirit na klinec. V pláne má totiž niečo iné. Už čoskoro by mal vyjsť album jeho domovskej formácie H16 a práve s kamarátmi so skupiny bude Majk tento rok intenzívne spolupracovať - koncertovať a zabávať fanúšikov. Čo ďalšie chystá Majk Spirit v roku 2013 sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie