Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prvé ocenenia pre skupinu Peter Bič Project!
Zdielať na
Hudba

Prvé ocenenia pre skupinu Peter Bič Project!

Pieseň Hey now pozná vďaka reklame istej automobilovej spoločnosti celý svet. Pieseň Hey now znie deň čo deň z rádií a jej chytľavú melódiu si pospevoval už asi každý. Pieseň Hey now priniesla skupine Peter Bič nie jedno, ale dve ocenenia!

"Sú to prvé ceny pre našu skupinu a veľmi si ich vážime," zhodnotil úspech na galavečere Slávik zakladateľ skupiny, gitarista Peter Bič. Skupina získala v hlasovaní najviac hlasov oproti minulému roku a vďaka nárastu hlasov sa stala Skokanom roka. Práve vďaka piesni Hey now.

Vysoká hranosť tejto piesne priniesla skupine aj druhú cenu - RádioSlávik. Nás zaujímalo, s čím prídu Peter Bič Project tento rok. "Vzdali sme album je na ňom niekoľko ďalších singlov," ozrejmil plány skupiny do budúcnosti Peter.

Rozhodne však nechcú zaspať na vavrínoch. Koncerty, nahrávania nových piesní, nakrúcanie videoklipov... toto všetko na nich čaká v roku 2013! Tak nech je aspoň taký úspešný, ako bol pre nich rok 2012.

Peter sa na slovenskej hudobnej scéne pohybuje už mnoho rokov, začínal v skupine IMT Smile. A tak pre nás skomentoval ostatných ocenených. Čo si o nich myslí sa dozviete z priloženého videa v ktorom nájdete aj vystúpenie Peter Bič Project na Slávikovi.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie