Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Richard Müller (51) sa teší aj z bronzového Slávika
Zdielať na
Hudba

Richard Müller (51) sa teší aj z bronzového Slávika

Spevák Richard Müller si na odovzdávaní cien Slávik užil veľa zábavy. Vracať sa k trapasu manželov Lelkesovcov sa však teraz nechceme. My sme s Richardom hovorili tesne po tom, ako si svojho bronzového Slávika prevzal.

Mnohí fanúšikovia slovenskej hudobnej scény asi očakávali, že zlatého Slávika získa Richard Müller. V minulom roku predsa absolvoval množstvo koncertov, bol na turné a do éteru sa dostalo aj niekoľko singlov z jeho posledného albumu. Pieseň Klid, mír a pokora, ktorú naspieval s Terezou Kerndlovou, dokonca ašpirovala na ocenenie Hit roka.

Richard si napokon v tento večer odniesol iba jednu cenu - bronzového Slávika v kategórii spevák. On sám sa zo zisku tejto ceny veľmi tešil a neľutoval, že sa neumiestnil vyššie. "Moja tvorba nie je práve najkomerčnejšia, a tak chápem, prečo som nezískal zlatého Slávika," konštatoval spevák. Dokonca sa tešil, že sa mu podarilo umiestniť v prvej trojke.

Pozitívne zhodnotil aj rozloženie ocenení medzi skupinami, aj keď jeho favoritom na zlato boli IMT Smile. Prečo je to tak a čo si myslí o Kulym zo skupiny Desmod, to sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková 

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie