Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Peter Nagy (53) a Indigo majú 30 rokov
Zdielať na
Hudba

Peter Nagy (53) a Indigo majú 30 rokov

Znie to neuveriteľne, ale spevák Peter Nagy sa na slovenskej hudobnej scéne pohybuje už neuveriteľných 3O rokov. Po celý ten čas mu robí spoločnosť aj jeho skupina Indigo.

Rok 2013 je pre Petra a členov jeho kapely naozaj výnimočný. Môcť sa chváliť tridsaťročnou hudobnou bilanciou môže v slovenskom šoubiznise iba málokto. Peter je však jedným z nich.

Aj vďaka svojim skúsenostiam si mohol pre kapelu, ktorej odovzdával ocenenie bronzový Slávik, pripraviť jednu dobrú radu: "Prvých tridsať rokov je najťažších," tvrdí Peter. To by ale malo znamenať, že pre neho a jeho kapelu teraz nastanú zlaté časy. Či je to naozaj tak, to sa dozviete v priloženom videu.

Tridsaťročná kariéra sa odrazí na každom, no spevák patrí medzi tých šťastlivcov, na ktorých vek nie je veľmi vidieť. Nielen že výborne vyzerá, ale stále sa aj mladícky oblieka a jeho štýl za tie roky neprešiel radikálnymi zmenami. "Ja bývam ráno tak unavený, že ma musí niekto obliecť," prezradil so smiechom. Kto to je, ako vlastne Peter vníma módu, to už si pozrite.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj:Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie