Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Marylin Manson (44) skolaboval na koncerte
Zdielať na
Hudba

VIDEO: Marylin Manson (44) skolaboval na koncerte

Americký hudobník Marilyn Manson v stredu večer skolaboval počas vystúpenia v kanadskom Saskatoone. Štyridsaťštyriročný muzikant pri interpretácii skladby Beautiful People najprv stíchol, začal sa presúvať smerom k bubeníkovi, údajne zvracal a na chvíľu stratil vedomie.

Návštevníci koncertu pritom nevedeli, či ide o súčasť vystúpenia, pretože kapela hrala ďalej a koncert prerušila až po dohratí skladby. Mansona medzitým z pódia odviedli členovia tímu. Koncert musel byť následne ukončený.

Marilyn Manson sa narodil ako Brian Hugh Warner 5. januára 1969 v meste Canten v americkom štáte Ohio. S rodičmi sa neskôr presťahoval na Floridu, kde študoval žurnalistiku a prispieval do časopisu 25th Parallel. Svoje umelecké meno si zostavil z mien dvoch slávnych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko si zvolil na základe mena sériového vraha Charlesa Mansona.

Jeho rovnomenná skupina má na konte osem štúdiových albumov - Portrait of an American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death) (2000), The Golden Age of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End of Low (2009) a Born Villain (2012). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako The Dope Show, Rock Is Dead, Disposable Teens, Tainted Love, Mobscene či Personal Jesus.

Ako herec Manson debutoval v roku 1997 v mysterióznej snímke Lost Highway Davida Lyncha. Odvtedy sa objavil v menších úlohách viacerých filmov, napríklad Diabolská hra (1999), Party Monster (2003), Srdce je zradná kurva (2004) alebo Obeť: Lovec krvi (2007). Okrem toho približne od roku 2007 pracuje na svojom režisérskom filmovom debute Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll. V minulosti bol zasnúbený s herečkami Rose McGowan a Evan Rachel Wood a jeho manželkou bola tanečnica a modelka Dita Von Teese.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie