Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chris Brown (27) na súde. Sprevádzala ho jeho láska Rihanna (24)
Zdielať na
Hudba

Chris Brown (27) na súde. Sprevádzala ho jeho láska Rihanna (24)

Zdroj: ISIFA

Americký spevák Chris Brown musel v stredu navštíviť súd, kde čelil obvineniu, že klamal o absolvovaní 180 dní verejnoprospešných prác. Na tie ho odsúdili po útoku na jeho priateľku Rihannu v roku 2009. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy.

Za svoj čin dostal okrem verejnoprospešných prác aj päťročnú podmienku a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. Dvojica sa rozišla a neskôr znovu začala stretávať a v súčasnosti opäť tvorí pár, pričom barbadoská spevácka hviezda Browna na súde sprevádzala.

Predtým, ako vošli do súdnej siene, mu podľa portálu TMZ.com poslala vzdušný bozk. Spevák sa musí do 48 hodín po vypočúvaní stretnúť so svojím kurátorom a 5. apríla sa vrátiť na súd. Žalobca totiž tvrdí, že neexistujú dôkazy o tom, že Brown skutočne absolvoval verejnoprospešné práce v určenom rozsahu a žiada, aby s nimi začal odznova.

To mimoriadne rozčúlilo spevákovho právnika Marka Geragosa, ktorý podrobne opísal, čím jeho klient prešiel. Tiež uviedol, že Rihanna si rovnako ako on myslí, že "je úplne absurdné, čo mu robia". Podľa prítomných zo súdnej siene vyšla dvojica spolu, pričom sa držali za ruky a Rihanna sa snažila utešiť "skľúčene" vyzerajúceho Browna.

Dvadsaťtriročný Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012), pričom tento rok plánuje vydať šiestu štúdiovku Carpe Diem. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E., pričom druhú Grammy môže získať tento rok za album Fortune.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie