Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Shakira (35) a Piqué (25) ukázali nové foto ich Milana!
Zdielať na
Hudba

Shakira (35) a Piqué (25) ukázali nové foto ich Milana!

Zdroj: SITA

Speváčka Shakira a jej manžel, futbalista Gerard Pique, zverejnili prvú fotografiu svojho syna Milana a poprosili fanúšikov, aby podporili Unicef. Shakira Milana porodila 22. januára 21:36 v Barcelone.

Kolumbijská speváčka Shakira a španielsky futbalista Gerard Piqué zverejnili prvú fotografiu svojho syna Milana. Na fotke dvojtýždňové bábätko bozkáva jeho otec. Fotografiu zverejnili na webstránke uni.cf/baby, kde fanúšikovia nájdu "virtuálnu obývačku", v ktorej sa koná "baby shower" - oslava narodenia dieťaťa slávneho páru.

Ambasádorka dobrej vôle pre UNICEF s obrancom FC Barcelona nechcú od priaznivcov dary pre svojho potomka, ale pre deti z najchudobnejších oblastí na svete. Darovať možno užitočné predmety ako siete proti komárom, vakcíny či špeciálne mimoriadne výživné jedlo.

"Dúfame, že v jeho mene budeme môcť prostredníctvom darov pokryť základné potreby pre tie menej šťastné deti na svete," napísali 36-ročná Shakira a 26-ročný Piqué, ktorí v sobotu 2. februára oslavovali spoločné narodeniny. "Ďakujeme, že s nami zdieľate tento nezabudnuteľný moment," dodali.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: SITA        

Zdielať na

Najčítanejšie