Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Peter Bič Projekt na Slávikovi valcoval. Odniesol si dve ceny
Zdielať na
Hudba

Peter Bič Projekt na Slávikovi valcoval. Odniesol si dve ceny

Na víkendovom odovzdávaní cien Slávik 2012 zažiarila skupina Peter Bič Projekt. Získala hneď dve ocenenia - Skokan roka a Rádio-slávik. Podľa ich slov žiadnu cenu nečakali...

V kapele je ich šesť, a dieru do sveta urobili s pesničkou Hey now. O nej si veľa poslucháčov myslelo, že ju spieva anglická alebo americká skupina. A pritom to boli Slováci, ako repa - Peter Bič Projekt. "Dodnes sa s tým stretávame, dodnes nám píšu ľudia, že sme nevedeli, že ste Slováci. Včera som na to prišiel...," hovorí zakladateľ kapely Peter Bič.

Ocenenia si odniesli za Skokana roka a Rádioslávika. Práve prvá cena sa im rozpadla. Aj Peter Bič aj speváčka Dáška Kostovčík priznali, že ani jednu cenu nečakali. "Sú to skvelé pocity. Nečakali sme ani jednu cenu.Veľmi sme sa tešili. Ja som sa tešila aj z nominácie na skupinu roka. To bola tiež podľa mňa taká cena pre nás, lebo sme nová kapela," hovorí charizmatická speváčka Dáška. "My sme to naozaj nečakali. Náš bubeník ani nedošiel na pódium, keďže sa niekde zasekol na WC," hovorí Peter Bič.

Kapela, ktorá vznikla pred tromi rokmi sa teší aj z Rádioslávika. "Som rád, že sme dostali tú cenu Rádioslávik, lebo si myslím, že je trošku odborná. Z toho sa teším asi najviac," dodal Peter Bič. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Lucia Husárová

Zdielať na

Najčítanejšie