Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Timberlake (33) sa bráni: Netvrdím, že Britney Spears (31) je štetka!
Zdielať na
Hudba

Timberlake (33) sa bráni: Netvrdím, že Britney Spears (31) je štetka!

Návrat Justina medzi hviezdy sprevádza všetko, čo k tomu patrí. Čiže nielen veľkolepé vystúpenia ale aj drobné škandály a škandáliky. Najnovšie čelí obvineniam, že označil svoju "ex" za štetku.

Len nedávno sme Vás informovali, že Justin Timberlake chce byť opäť spevákom a chystá veľkolepý návrat.

Keďže je "superbowlový víkend" za nami (netrápte sa, ak ste si to príliš neuvedomili, Američania tiež poriadne netušia, kedy sa hrá finále MS v hokeji...), určite už viete, že Justin počas neho naozaj vystúpil so songami, ktorými chce oprášiť vyhasínajúcu slávu.

Spev je však samozrejme iba jednou časťou šoubiznisového návratu a samotné spievanie stačilo na celebritný status naposledy v dobách Františka Krištofa Veselého.

Zrejme aj preto je na svete drobný škandálik okolo Justina a jeho expriateľky, prepytujeme, speváčky Britney Spears.

Justin ju totiž vraj počas tohto superbowlového koncertu nazval štetkou (no dobre, nazval ju "bitch", ale ako by ste slušne preložili nadávku Vy, hm?). Presnejšie, Justin na koncerte povedal, že "Občas v živote stretnete niekoho, o kom si myslíte, že je to tá pravá. Potom však po čase zistíte, že je to len obyčajná štetka"

Napriek tomu, že zdravý rozum nedovolí väčšine fanúšikov hudobného priemyslu s týmto tvrdením nesúhlasiť, na Justina sa okamžite zosypala spŕška kritiky. A reakcia Justina nenechala na seba dlho čakať - svojich verných fanúšikov, odporcov aj priaznivcov na Twitteri ubezpečil, že Britney Spears štetkou rozhodne nenazval. Teda, spomínané slová, ktoré na koncerte vyriekol neboli o Britney a nikdy by si nedovolil niekoho takto urážať.

Tak, či onak, štetka účel splnila a o Justinovi sa zase hovorí trošku viac ;-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie