Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Trapas roka?! Lelkesovci nezvládli priamy prenos Slávika
Zdielať na
Hudba

Trapas roka?! Lelkesovci nezvládli priamy prenos Slávika

Zdroj: SITA

Hoci je len február, do nominácie na anketu "Trapas roka", sa určite dostane extravagantný pár slovenského šoubiznisu Sisa Lelkes-Sklovská a jej manžel Juraj Lelkes. Tí sa postarali o naozaj komickú situáciu počas udeľovania cien Slávik 2012.

Pri udeľovaní každej ceny na celom svete býva zvykom, že najskôr sa oznámia nominácie a až potom víťazi. Sisa a Juraj zrejme o tom nevedia, a tak sa na Slávikovi postarali o poriadny trapas. Namiesto nominácií hneď vyhlásili meno bronzového Slávika. Tým sa stal Richard Müller.

Situáciou zľahka prekvapený spevák sa teda vybral na pódium. Scenár však nepustí a na obrazovkách hral zostrih nominovaných, ktorých mali Lelkešovci oznámiť. Müller to zvládol s humorom a na svoju chvíľu si počkal pod schodami. Tá prišla vzápätí. "Ale prečo nie. Milujem priame prenosy pre takéto trapasy, ktorú sú neopakovateľné," povedal krátko po ocenení Müller. 

Neopakovateľné a nezabudnuteľné to bude určite aj pre Sisu a Juraja. A publikum sa na tom dobre zabavilo. Hoci Sisa to až s takým nadhľadom neberie. Aspoň podľa vyjadrenia pre portál topky.sk.

Ja a môj manžel sme veľmi nahnevaní. Nikto nám nepovedal, že počas nášho vystúpenia odznejú na pódiu aj nejaké nominácie. Mali nám to oznámiť aspoň počas generálky, že v rámci nášho dialógu niečo také bude. Veľmi som nahnevaná,“ vysvetlila. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!


Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie