Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčka Beyoncé (31) bude koncertovať v Bratislave
Zdielať na
Hudba

Speváčka Beyoncé (31) bude koncertovať v Bratislave

Fanúšikovia sa môžu tešiť! Bratislava sa na chvíľu stane prechodným domovom jednej z najpopulárnejších speváčok súčasnosti Beyoncé. Tá bude koncertovať v hlavnom meste v polovici apríla a fanúšikovia sa tak môžu tešiť na veľkolepú šou.

Koncert svetovej hviezdy bude 19. apríla na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a ceny lístkov sa budú pohybovať od 69 € do 119 €. Túto informáciu uviedol denník Nový Čas. Speváčka počas európskeho turné vystúpi v dvadsiatich mestách. Okrem Bratislavy navštívi aj Prahu. 

31-ročná rodáčka z Texasu Beyoncé Knowles je bývalou členkou kapely Destiny´s Child. Nedávno spievala na inaugurácii amerického prezidenta Baracka Obamu a vyslúžila si kritiku za to, že mala spievať na playback. Neskôr to aj priznala. 

Americká speváčka v noci z 3. na 4. februára strhla divákov Super Bowlu, teda finále ligy amerického futbalu. Jej vystúpenie v polčase zápasu New Orleans podľa amerických médií umlčalo kritikov, ktorí jej vyčítali že pri januárovej inaugarácii Baracka Obamu spievala štátnu hymnu na playback.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Lucia Husárová, ČTK

Zdielať na

Najčítanejšie