Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Justin Timberlake (33) má sen: Veľkolepý návrat medzi hviezdy
Zdielať na
Hudba

Justin Timberlake (33) má sen: Veľkolepý návrat medzi hviezdy

Justin Timberlake túži byť opäť veľkou hviezdou popu a muziky. A keďže je to Justin, nielenže po tom túži, on aj robí všetko preto, aby sa po rokoch opäť vrátil vo veľkom štýle. Stať sa tak má na najbližšom udeľovaní cien Grammy.

Štyri roky.

Presne toľko kašlal Justin Timberlake na svoju kariéru speváka a svetovej megahviezdy a venoval sa radšej svojim ďalším hobby - obchodovaniu, vytváraniu módnych značiek a herectvu.

Za tie štyri roky zrejme zistil, že Kurt Lagerfeld ani Marlon Brando z neho nikdy nebude a bolo by fajn vrátiť sa opäť na chvíľu k tomu, v čom je dobrý (prosíme, nebrať doslovne, fanúšikov heavy-metalu Justin nikdy nedokázal skutočne osloviť).

Svoj návrat si načasoval dokonale - vystúpiť by mal už na najbližšom udeľovaní Grammy. Týmto vystúpením chce dostať medzi masy svoj najnovší singel, ktorý do sveta vypustil v polovici januára a pripravovaný album.

Justin to vzal samozrejme od podlahy. Ešte pred udeľovaním Grammy, ktoré je naplánované na 10. februára sa zjaví aj na SuperBowle, tradične najsledovanejšej športovej udalosti roka.

Všetci s napätím očakávajú, čo si pre divákov nachystá tentokrát, pretože majú ešte v živej pamäti jeho duet s Janet Jackson zo SuperBowl 2004. Vtedy Justin strhol Janet časť jej kostýmu a Janet ukázala celému svetu svoj odkvitajúci prsník, bez toho, že by ju o to niekto bol býval prosil :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie