Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Silvia Šarköziová (39) máva záchvaty cvičenia. Aj v kuchyni
Zdielať na
Hudba

Silvia Šarköziová (39) máva záchvaty cvičenia. Aj v kuchyni

Zdroj: TV JOJ

Boj s nadbytočnými kilami a pomarančovou kožou je pre niektoré ženy cesta bez cieľa. Už mnohé sa však presvedčili, že občas stačí naozaj málo. Správne cvičenie a sebadisciplína. Pomôcť Vám dokonca môžu už dva cviky, ktoré bez problémov zvládnete pri varení. Tipy dáva Silvia Šarköziová.

"Mávam také záchvaty. Nie je to pravidelné, že by som nemohla bez toho žiť ako niektorí. Mňa to niekedy chytí, potom cvičím a potom zase necvičím," hovorí Silvia Šarköziová. Má dva obľúbené cviky, ktoré zvláda aj počas varenia, alebo sledovania televízie.

S priznaním, koľko váži veľký problém nemala. "Mávala som 51-52. Teraz nemám ani 51 ani 52, ale je to menej ako 56," prezradila. Do leta ale určite zhodí. Aj vďaka svojim obľúbeným cvikom a správnemu stravovaniu. Na niektorých partiách tela chce, a tvrdí že aj musí, zamakať poriadne!

"Keď sa mi ukladá tuk, tak nikdy nie do tváre. Čo ženám svedčí," myslí si. Problém je bruško, zadok a stehná. "Keby som mohla, tak by som si to na sebe rozložila úplne inak," dodáva Silvia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková


Zdielať na

Najčítanejšie