Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Věra Bílá (58) smúti. Jej syna (33) našli mŕtveho
Zdielať na
Hudba

Speváčka Věra Bílá (58) smúti. Jej syna (33) našli mŕtveho

Zdroj: ISIFA

Tridsaťtriročný adoptívny syn českej speváčky Věry Bílej v pondelok popoludní zomrel. Jeho telo našli na verejných toaletách v Rokycanoch, čo potvrdila tamojšia policajná hovorkyňa Simona Čejková. Polícia už prípad vyšetruje, príčinu smrti určí nariadená súdna pitva. Tú by podľa Čejkovej mali vykonať čo najskôr.

Informáciu o úmrtí potvrdila pre portál iDnes.cz aj samotná speváčka, podľa ktorej jej syna Františka niekto zabil. Věra Bílá syna Františka adoptovala s manželom už ako batoľa.

Speváčka, ktorá pôsobila v skupine Kale, je na Slovensku známa najmä zásluhou skladby Ó maňo. Tú naspievala s Jankom Kuricom z kapely Vidiek. Päťdesiatosemročná Bílá v súčasnosti žije v rokycanskej ubytovni. Predvlani sa musela po rozhodnutí súdu presťahovať z obecného bytu do tzv. holobytu pre ľudí v núdzi.

Dôvodom bol fakt, že neplatila nájomné. Jej pôsobenie na scéne, ale aj rôzne problémy zdokumentovala režisérka Simona Oktábcová v krátkometrážnom filme 13. komnata Věry Bílé (2009). Desať rokov predtým o nej vznikol dokument Černobílá v barvě (1999).

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie