Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spevácke duo Vašek (59) a Eva (42) končia! Toto sú ich nástupcovia
Zdielať na
Hudba

Spevácke duo Vašek (59) a Eva (42) končia! Toto sú ich nástupcovia

České spevácke duo Eva a Vašek, ktoré je na Slovensku známe najmä prostredníctvom teleshoppingových reklám, zrejme po 24 rokoch ukončí svoju činnosť. Dôvodom je fakt, že 59-ročný Václav Ševčík odchádza do muzikantského dôchodku.

Posledný koncert by mala dvojica absolvovať už v piatok predpoludním v Kráľovstve železníc na pražskom Smíchove. Po hodinovom koncerte bude nasledovať autogramiáda. Vstupné je symbolických 30 českých korún (v prepočte zhruba 1,20 eura).

Štyridsaťdvaročná Eva Ševčíková bude naďalej vystupovať bez svojho manžela a speváckeho partnera. Keďže sa chce presadiť na zahraničnom trhu, bude používať nové umelecké meno Eva Adams. "Bolo by čudné, keby sa naďalej volala Eva a Vašek a ja by som tam nebol. A Eva Ševčíková v zahraničí nikto nevysloví,“ vysvetlil Vašek.

Zároveň však vylúčil definitívny koniec speváckeho dua. "Ak bude záujem, budeme spolu vystupovať aj naďalej. Ale nebudeme omladzovať repertoár. Chceme, aby naši starší poslucháči boli spokojní," dodal spevák, ktorý spolu s Evou Ševčíkovou predal za ostatných osem rokov viac ako jeden a pol milióna nahrávok.

Fanúšikovia tohto speváckeho dua však nemusia smútiť. Nahradí ich mladšie duo Katka a Jindro. Pozrite si ich klip k piesni Mosty.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie