Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spevák Peter Cmorík (32). Sen sa mu stal skutočnosťou!
Zdielať na
Hudba

Spevák Peter Cmorík (32). Sen sa mu stal skutočnosťou!

To, čo si v noci vysníval, sa mu do bodky splnilo. Obľúbený spevák Peter Cmorík presníval za svoj život niekoľko takzvaných „živých snov,“ no jeden sa aj naozaj zmenil na realitu.

„Všeobecne sa dá povedať, že nesnívam nejako veľa. Keď sa mi aj niečo prisní, tak zväčša na to hneď, ako vstanem, zabudnem,“ tvrdí Peter. Keďže sny sú podľa mladého speváka veľmi dôležité, snažil sa a aj sa stále snaží, snívať v bdelosti. Verí, že keď človek naozaj niečo chce, keď po niečom neuveriteľne silno túži, tak sa mu to skôr či neskôr splní.

Napríklad, keď som bol na výške, sníval som o tom, že raz budem hudobníkom a budem hrať pre ľudí, a to sa mi splnilo,“ teší sa z premeny svojho sna na skutočnosť uznávaný spevák Peter Cmorík. Práve preto aj naďalej snívať neprestáva. Ale o všetkých svojich snoch hovoriť nechce, vraj sú tajné. Jeden sen, ktorý by rád zhmotnil do reálneho života pre topstar.sk ešte vyzradil.

„Teraz si želám, aby som dokázal ľudí baviť čo najdlhšie, aby sa moje pesničky poslucháčom páčili,“ dodáva Peter Cmorík, ktorý sa už neraz vyjadril, že „vysnívanou“ je pre neho aj súčasná partnerka herečka Mirka Partlová. Ktovie, možné tie „tajné sny“ súvisia práve s ňou, a preto ich nechce vyzradiť. Možno raz...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie