Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Justina Biebera (18) odfotografovali pri fajčení marihuany
Zdielať na
Hudba

Justina Biebera (18) odfotografovali pri fajčení marihuany

Zdroj: ISIFA

Známy idol dievčenských sŕdc Justin Bieber nie je žiadne neviniatko. Svedčia o tom najnovšie zábery paparazzov. Tí ho načapali, ako si na párty zafajčil zakázanú marihuanu.

Kanadského speváka Justina Biebera prichytili pri fajčení marihuany na párty v hoteli v meste Newport Beach. Odfotili ho 2. januára, teda deň po tom, ako zrazilo auto paparazza, ktorý prenasledoval jeho Ferrari. To podľa portálu TMZ.com šoféroval jeho kamarát Lil Twist, ktorý tiež nechýbal na večierku.

Bieber pritom prišiel v spoločnosti svojho osobného strážcu, no ani jednému z nich neprekážalo, že tínedžerského idola fotia. Jeden z prítomných tiež pre TMZ povedal, že s 18-ročným spevákom odišlo do hotelovej izby neznáme dievča.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na poslednom menovanom albume, ktorý bol po vydaní najpredávanejším debutom roka.

Stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Nie je jasné, či je momentálne zadaný, na nedávnej dovolenke v Mexiku sa totiž vraj pohádal a opäť rozišiel so svojou partnerkou Selenou Gomez.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie