Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
KONCERT. Nika Karch začínala v Superstar, dokázala toto
Zdielať na
Hudba

KONCERT. Nika Karch začínala v Superstar, dokázala toto

Mladú slovenskú speváčku Niku Karch pozná málokto. Paradoxne táto talentovaná slečna sa spevu venuje už od malička. Rodená a hrdá východniarka v posledných týždňoch predvádzala svoje spevácke kvality ako predskokanka spoločného turné Desmodu a Cigánskych diablov.

Veronika, ako sa Nika volá vlastným menom sa kvôli štúdiu presťahovala do Nitry, kde žije dodnes. Mesto, z ktorého pochádza práve skupina Desmod jej prirástlo k srdcu možno aj práve vďaka spolupráci s touto rockovou kapelou.

Turné Desmodu a Cigánskych diablov nie jej prvá spolupráca s desmoďákmi. Ako vokalistka s kapelou absolvovala aj turné so skupinou Narareth.

Jej spev a vlastná tvorba, ktorej sa tatkiež venuje so svojou kapelou sa rockerom natoľko zapáčili, že mladej slečne sa rozhodli dať šancu. teraz už nie je ich vokalistkou, ale predskokankou, špeciálnym hosťom, ktorý vystupuje pred každým koncertom.

Aká je vlastne Nika na pódiu a čím sa snaží očariť slovenské publikum, to zistíte, až si pozriete priložené video. Mimochodom, kvality rozhodne má a mladá krv medzi slovenskými speváčkami už nejaký čas chýba. Hádam sa bude páčiť aj vám.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie