Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koleník (33), Kobielsky (37), Karnasová (38). Takto budú silvestrovať
Zdielať na
Hudba

Koleník (33), Kobielsky (37), Karnasová (38). Takto budú silvestrovať

Zdroj: ISIFA/SITA

Jeden z nich bude makať, druhý leňošiť a tretí zas šantiť na snehu! Toto je silvestrovský program troch tvárí obľúbeného seriálu Panelák - Jána Koleníka, Vlada Kobielskeho a Andrei Karnasovej! Už len priradiť konkrétne meno ku konkrétnej činnosti, ktorá bude tou poslednou v roku 2012.

"Kde budeš tento rok silvestrovať?" Toto bola základná otázka, po ktorej odpoveď som si zašla najskôr za Vladom Kobielskym. "Konečne po rokoch budem tráviť posledný deň v roku s rodinou. Pred tým som bol vždy v divadle," teší sa predstaviteľ seriálového Jakubka Švehlu. Presnú lokalitu, v ktorej bude zapíjať starý rok, však ešte vybranú nemá.

"Neviem, kde pôjdeme. Povedali sme si, že si to necháme na poslednú chvíľu a spontánne sa vyberieme tam, kde sa nám bude chcieť ísť 31.12.," záhadne odpovedá sympatický herec. Nevylučuje však, že zostane aj doma, zavolá kamarátom a blízkej rodine a Nový rok privítajú v "papučiach."

To Andrea Karnasová, tá leňošiť určite nebude! "Vyrážame na hory, ideme sa lyžovať, už sa veľmi teším," neskrýva radosť barmanka z Paneláku. Takýto scenár sa vraj u nej opakuje rok čo rok. "Milujem zimnú lyžovačku, a preto, keď je to čo i len trošku možné, vždy lyžujem, koľko sa len dá," hovorí.

Pre mnohé ženy príťažlivý herec Janko Koleník až taký uvoľnený Silvester, ako jeho kolegovia, mať nebude. "Budem pracovať. Hrám v divadle," oznamuje s usmiatou tvárou. To, že posledný deň v roku strávi pracovne mu totiž absolútne neprekáža.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie