Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčka Zuzana Smatanová (28). Víkend s horúčkou a na antibiotikách!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Zuzana Smatanová (28). Víkend s horúčkou a na antibiotikách!

Zdroj: SITA

Toto jej bol asi čert dlžen! Obľúbená speváčka Zuzana Smatanová, ktorá mala uplynulý víkend vystupovať aj s orchestrom na koncerte v Košiciach, náhle ochorela a skončila doma v posteli s horúčkou a zapálenými mandľami.

"Ahojte všetci, ktorí ste sa chystali do Košíc na náš koncert s orchestrom! Chcem sa vám, aj organizátorom ospravedlniť, ale musíme naše vystúpenie zrušiť pre môj zápal mandlí a zvýšenú teplotu. Veľmi sme sa tešili, ale býva to tak, že choroba si nevyberá... Majte pekný večer a nech to vás úspešne obchádza!! Zuzana."

Toto je presné znenie odkazu, ktoré Zuzana Smatanová zanechala v nedeľu svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete. Speváčku s prenádherným hlasom skolila chrípka náhle a nečakane.

"Leží doma v posteli, pije čaje, drží hlasový pokoj," hovorí Zuzanin manažér Pavol Smolka. Verí však, že o 4-5 dní bude Zuzka opäť fit. "Nie je vážne chorá, ide o bežnú chrípku, alebo angínu. Mandle sú však zasiahnuté natoľko, že v takomto stave jednoducho nemôže spievať," dodáva s dôrazom, že mu je nesmierne ľúto, že koncertu v Košiciach, na ktorom mala spievať Zuzka, sa práve pre chorobu nemôže zúčastniť.

"Taký je život," uzatvára Smolka. Zostáva dúfať, že speváčke antibiotiká zaberú čo najskôr, aby opäť svojimi pesničkami potešila svojich poslucháčov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie