Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Víťaz Talentu Pavlusík (24) si zaspieval aj na ľade
Zdielať na
Hudba

Víťaz Talentu Pavlusík (24) si zaspieval aj na ľade

Sú to iba tri týždne čo vyhral súťaž svojho života a už aj má plné ruky práce. Spevák Jožko Pavlusík si neoddýchne ani po skončení šou Česko Slovensko má talent. Lenže, vedeli ste, že tento chalan má aj iný, ako spevácky talent? Nám to iba naznačil, a hneď sme sa to rozhodli vyskúšať.

"Viem jazdiť na korčuliach, aj kolieskových, jazdil som inline agressive, čo je korčuľovanie streetové po railoch zábradliach a takéto veci," priznáva spevák. Ľad je predsa len šmykľavejší ako betón, a tak sme sa Jozefove tvrdenia rozhodli overiť v praxi. Zadovážili sme mu korčule číslo 43.

Prvé metre na ľade sa mu triasli nohy, no musíme uznať, že Jožko vie, ako a do korčúľ oprieť. Trojité skoky a la Nepela sme však očakávali márne. "Korčule sú tupé," povedal. Jozef je z Kysúc a zimnými športami doslova žije. Aj vďaka tomu mal jasnú predstavu, ako by mali byť jeho korčule nabrúsené. Nie na hranu, ale na jarčok!

"Že je stredom vlastne jarčok a obe strany sú ostré a ja som mal vždycky tak a toto je proste tupé, nemôžem sa zaprieť," vysvetľuje víťaz šou Česko Slovensko má talent. Jazdenie dopredu, dozadu, prekladanie nôh... to pri troche tréningu dokáže každý. Čo tak skombinovať dva talenty? Verte či nie, dokázal aj to!

Keby ešte trošku viac popracoval na korčuliarskej technike, mohol by sa zamyslieť nad kariérou spievajúceho krasokorčuliara. Veď postavičku na to má a že vie spievať, to už dokázal. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie