Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kuly (41) svoj sľub dodržal. Zaspieval s nalepenými fúzmi
Zdielať na
Hudba

Kuly (41) svoj sľub dodržal. Zaspieval s nalepenými fúzmi

Presne mesiac križovali Cigánski diabli a skupina Desmod celé Slovensko. Za tých tridsať dní sa obe hudobné telesá skamarátili a zažili hlavne veľa zábavy. Turné je na konci a tak obe skupiny balancovali....

Na začiatku turné sme s Kulym uzavreli dohodu. Spevák kapely sľúbil, že posledný koncert na turné zaspieva s nalepenými fúzmi. Sľuby sa musia plniť a ani rockeri nedostávajú výnimky. Kuly sa síce bránil, no nebolo úniku. Podľa dohody Kuly vyšiel s fúzami aj na pódium a s cigánskymi diablami odspieval pieseň Cigánske husle.

"No ja jedinú skúsenosť ktorú mám z tohto turné, že chlapci sa neradi bavia po koncertoch, odchádzajú za svojimi polovičkami domov, ale tuto môj partner rytmický sa mi venuje po koncerte a navštevujeme spolu miestne lokály," požaloval klavirista Desmodu Martin Cibuľka.

"Zábava, sme sa zhodli, že len pijeme a jeme. Stále kde je jedlo, kde je jedlo, kde je alkohol, kde je malinovka, takže naozaj sme sa zhodli v tomto," opisuje huslista diablov Štefan Banyák. Nielen zhodli, ale aj zladili sa tieto dve diametrálne odlišné hudobné telesá. Netradičné spojenie vypálilo nad očakávania dobre a pri skladbách až mráz behal po chrbte.

Rockeri si spoluprácu s diablami veľmi pochvaľujú. Na rozdiel od nich, diabli sú totiž muzikanti... "študovaní a tešíme sa, vraj predlžujeme šnúru, tak budeme hrať ďalej," tvrdí violista.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie