Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kariéra Gunčíkovej (19) vraj skončí za sporákom v kuchyni
Zdielať na
Hudba

Kariéra Gunčíkovej (19) vraj skončí za sporákom v kuchyni

Pamätáte si ešte poslednú kráľovnú SuperStar Gunčíkovú? Sexi blondína, mladá, s dobrým hlasom... Tak presne tá istá Gunčíková vraj nakoniec skončí v kuchyni za sporákom.

Herec Michal Nemtuda priznal, že aj jemu ľudia niekedy povedia, že mu sláva stúpla do hlavy. "Ale hovoria to ľudia, ktorí závidia, ja by som to tak povedal," reagoval. V mnohých prípadoch to môže byť iba to, že si prosto ľudia tzv. celebritné maniere začnú na známych tvárach, všímať o niečo viac.

Gabriela Gunčíková sa po zviditeľnení v speváckej súťaži dostala závratnou rýchlosťou medzi najväčšie celebrity domáceho showbiznisu. Aj ona mala spočiatku strach, že svoju popularitu nebude zvládať.

"Ja som povedala našim, že keby to tak náhodou bolo, tak nech ma preplesknú a že sa spamätám. Mám svojich úžasných priateľov, ktorým som tiež povedala, že keby náhodou mi z toho začalo hrabať, tak nech mi to povedia," priblížila.

Napriek tomu, že všetko vyzerá ako prechádzka ružovou záhradou, Gabriela rýchlo pochopila, že hýbať sa vo svete showbiznisu nie je jednoduché. Okrem iného treba obetovať práci aj milostný život, ako však hovorí, času je dosť. Prezradila však, že svoj život si nepredstavuje iba ako hviezda na pódiu, ale aj ako žienka domáca. "Nakoniec to podľa mňa tak skončí, Gunčíková a sporák," priznala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie