Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zdravotná sestra prezradila médiám stav vojvodkyne Catherine (30), našli ju mŕtvu
Zdielať na
Hudba

Zdravotná sestra prezradila médiám stav vojvodkyne Catherine (30), našli ju mŕtvu

Zdravotnú sestru, ktorá sa nechala nachytať na telefonát dvoch austrálskych rozhlasových moderátorov týkajúci sa zdravotného stavu vojvodkyne Catherine, našli mŕtvu. Podľa všetkého spáchala samovraždu.

Médiám to potvrdila londýnska Nemocnica kráľa Edwarda VII., kde manželku britského princa Williama v pondelok ráno prijali pre nadmerné tehotenské dávenie.

Moderátori Mel Greig a Michael Christian z rádia 2Day FM sa v utorok vydávali za kráľovnú Alžbetu II. a princa Charlesa a pýtali sa, ako sa Catherine darí. Telefón zdvihla práve zdravotná sestra Jacintha Saldanha, ktorú v piatok našli mŕtvu. "Samozrejme, len chvíľku počkajte, madam," povedala a hovor presmerovala ďalšej zamestnankyni nemocnice, ktorá bola zodpovedná za Catherine.

Tá nevedomky poslucháčom rádia prezradila, že vojvodkyňu Catherine už netrápi nevoľnosť a väčšinou spí. Moderátori sa za svoj žart ospravedlnili so slovami, že nemali v úmysle nikomu ublížiť a vôbec nečakali, že im niekto uverí. "Mysleli sme si, že keď niekto začuje náš príšerný prízvuk, okamžite zloží," vyjadrili sa. Obaja si po búrlivých reakciách verejnosti v súvislosti so smrťou zdravotnej sestry vymazali svoje kontá na Twitteri.

Jacintha Saldanha v nemocnici pracovala viac ako štyri roky a jej zamestnávateľ uviedol, že je z jej "tragickej smrti" mimoriadne smutný. "Myslíme na jej rodinu a priateľov a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť. Všetci sme v šoku zo straty obľúbenej a váženej kolegyne," uviedol riaditeľ nemocnice John Lofthouse, podľa ktorého bola Saldanha vynikajúcou zdravotnou sestrou.

Hovorca Catherine a Williama už vydal vyhlásenie, v ktorom uviedol, že dvojicu správy veľmi zarmútili a za ženu a jej blízkych sa modlia. V nemocnici, z ktorej vojvodkyňu prepustili vo štvrtok, sa o ňu podľa jej slov "úžasne starali".

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Najčítanejšie