Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spisovateľka Kardošová (40) má novú knihu. Krstil ju Pyco (35)
Zdielať na
Hudba

Spisovateľka Kardošová (40) má novú knihu. Krstil ju Pyco (35)

Slovenská spisovateľka Barbora Kardošová pokrstila svoju novú knihu Medium Love s podnázvom Láska ako stejk. Krstným otcom knižky bol moderátor Martin "PYco" Rausch.

"Keď máš po štyridsiatke, tak nie," odpovedala spisovateľka na otázku, či je pre ženu ťažké písať o chlapovi. Tak ako mäso na steak potrebuje svoj čas, aby malo tú správnu hodnotu, rovnako ho potrebujú aj hrdinovia tohto príbehu. 

"Medium je aj jeho vek, má okolo 40 a rieši veci okolo, trošku mu z toho prehrabáva," dodáva Barbora Kardošová. Barbora rada píše o veciach, ktoré má odžité. Je autorkou ďalších piatich kníh, pričom prvú vydala ešte v roku 1998.

Popri práci v televízii a dvoch deťoch, si po večeroch nájde čas aj na písanie. A zálohe už má niečo ďalšie. "Už mám vymyslené, že by to bolo niečo s tajomstvom a krimi, uvidíme," prezrádza plány Kardošová. 

V knihe Medium Love znamená medium vek hlavného hrdinu Spajka, ktorý nechce zostarnúť. Médium je aj jeho život, pretože pracuje ako moderátor. Aj miluje tak akosi medium, teda skôr nemiluje. To všetko súvisí s mladou študentkou Poppy. Jej babička bola vedúca v predajni Mäso údeniny, no babička je mŕtva a Poppy má teraz v jej byte médium a v mrazáku kvalitnú roštenku na stejk. Dve postavy ale nedá dohromady láska, ale skôr krv.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ján Baček, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie