Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
EXKLUZÍVNE. Tomáš Botló sa nehanbí za svoj pôvod
Zdielať na
Hudba

EXKLUZÍVNE. Tomáš Botló sa nehanbí za svoj pôvod

V šou Česko Slovensko má talent skončila jeho cesta za slávou vo Veľkom tresku. V skutočnom živote však po nej kráča aj naďalej. Spevák Tomáš Botló si srdcia porotcov i divákov získal svojím jedinečným speváckym prejavom a nádherným hlasom. Pre nás zaspieval ďalšiu zo svojich piesní.

Je to sympaťák. Už na prvý pohľad je jasné, že tento chlapík rozdáva okolo seba iba radosť. Stále sa usmieva, stále rozpráva a nemá problém odpovedať na akúkoľvek otázku.

Exkluzívne pre topstar.sk dokonca bez váhania zahral a zaspieval jednu zo svojich nových skladieb, nájdete ju v priloženom videu.

Lenže... Tomáš, to nie je iba exsúťažiaci s talentovej šou. Je to spevák, ktorý poctivo pracuje na svojej kariére a snaží sa preraziť v krutom svete šoubiznisu. "Ja som ani nechcel ísť do talentu," spomína na moment, keď sa dozvedel, že ho do súťaže prihlásila manželka. Tomáš má svoju vlastnú kapelu a svoju cestu za slávou si chce vyšliapať sám. No televízna šou mu predsa len pomohla. "Ľudia na mňa reagujú veľmi dobre keď ma stretnú na ulici," hovorí.

V krátkom rozhovore, ktorý taktiež nájdete vo videu nám Tomáš prezradil aj to, ako sa vlastne dostal k hudbe, hraniu na gitare a spevu ale aj to, prečo sa ženil taký mladý a či ho v speve podporuje aj manželka.Možno aj vás jeho odpovede prekvapia, tak ako prekvapili nás.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie