Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Desmod a Kuly (37) pomohli. Bojovníkom zo Srdca pre deti
Zdielať na
Hudba

Desmod a Kuly (37) pomohli. Bojovníkom zo Srdca pre deti

Kapela Desmod je na koncertnom turné, no našla si čas, aby pomohla malým bojovníkom zo Srdca pre deti. Jej hit Zvukoprázdno bol súčasťou charitatívneho večera, ktorý zorganizoval denník Nový Čas a televízia JOJ. Diváci poslali SMS správy v neskutočnej hodnote - 622 518 €. Išlo o stav o polnoci po odvysielaní programu.

Televízia JOJ a denník Nový Čas garantujú, že peniaze pôjdu do posledného centu rodinám a ľuďom, ku ktorým bol osud mimoriadne krutý. Správcom zbierky je nadácia PONTIS a jej Dobrá krajina. 

Charitatívny nápad však vznikol v roku 1978. A to kvôli deťom, ktoré zomreli na nemeckých cestách. Ako sa použili peniaze vyzbierané na Slovensku? SLEDUJTE TU.

Kapela Desmod je práve v týchto dňoch na spoločnom turné s Cigánskymi diablami. turné je vypredané a a pridávajú sa ďalšie koncerty. Vo všetkých prípadoch dali fanúšikovia najavo svoju spokojnosť standing-ovation. V Ružomberku, mimochodom jedinom meste, v ktorom zostalo pár miest voľných, sa dokonca na záver tancovalo.

Momentálne sú vypredané Košice, v Bratislave sa pred dvomi týždňami "otvoril" druhý koncert a na trnavský koncert, ktorým sa pôvodne mala ukončiť šnúra 17.decembra, dnes už lístok nezoženiete.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Lucia Husárová

Zdielať na

Najčítanejšie