Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vondráčková (65) odspievala koncert bosá...
Zdielať na
Hudba

Vondráčková (65) odspievala koncert bosá...

Zdroj: SITA

Helenka Vondráčková trávila tento víkend v Tarách. Na Štrbskom plese v hoteli Kempinski potešila návštevníkov svojim koncertom a ukázala, že je to žena do voza i do koča. Ukrutné bolesti ju prinútili vyzuť si topánky a zostať tak na boso.

Nestarnúca Helenka  bola opäť hosťom v Tatrách, tentokrát však neočarila len spevom, ale aj vynikajúcim tancom. To však nebolo rozhodne všetko, s čím Helena Vondráčková prišla do Vysokych Tatier. Manžela síce tentokrát nechala doma, ale spoločnosť jej predsa len robil muž! "Ja som to vedela, že sa vám bude páčiť," povedala speváčka.

Záhadný mladík nie je nikto iný, ako spevácky multitalent David Dayle. Ten Helenku na pódiu nazval svojou priateľkou. "Priateľkou v tom dobrom slova zmysle, že sa milujeme, ako sa to povie, platonicky. Aby som to uviedol na správnu mieru, žiaden podtext v tom nie je," hovorí Dayle. David síce zažartoval, ale ikonu českej hudobnej scény berie ako veľký vzor a váži si ju nielen ako umelkyňu. Dokonca prezradil i to, aká je v súkromí.

"Skromná, pokorná,je s ňou sranda, čo ma baví, keď ženská nie je len taká tichá ryba, a to Helena proste nie je a vyzerá skvele, takže ma všetky atribúty, ktoré ma bavia," dodal 27-ročný mladík. Chválami na svojho speváckeho kolegu, ktorý sa v Čechách teší z čoraz väčšej priazni nešetrila ani Helena. 

"Je skutočne veľký talent a predpovedám mu skvelú budúcnosť," povedala speváčka. Spoločný koncert v nádhernom hoteli a v príjemnej komornej atmosfére si obaja veľmi užívali. Vždy upravená dáma si v dobrej nálade neváhala vyzuť topánky. "Barbara Streisand po 10 pesničkách povedala a viete čo, mňa bolia nohy. Dala dole boty a spievala bosá. Hviezda, ktorú život obdivovala, kopíruje mňa," som celý hovorí Vondráčková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie